СУДОВИЙ ЕКСПЕРТ ЧЕРНІВЕЦЬКОГО НДЕКЦ МВС ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
01.02.2021
ЕКСПЕРТИ МВС ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У СЕМІНАРІ УКРІНТЕІ
04.02.2021
Дивитись всі

ДИРЕКТОР ЧЕРНІВЕЦЬКОГО НДЕКЦ МВС ПРОВІВ ВСТУПНУ РОЗМОВУ ІЗ СТУДЕНТАМИ-ПРАКТИКАНТАМИ

Група студентів Національної академії внутрішніх справ (НАВС) прибула в черговий раз на практику до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Вступну бесіду із ними провів керівник закладу директор Ігор Балук.

Дехто зі групи уже не в перший раз потрапляє на стажування до центру, але є і виключення. Для таких студентів була проведена ознайомча екскурсія. Вони побували в лабораторіях НДЕКЦ, де поспілкувались з експертами різних спеціальностей.

Профорієнтаційна робота з підростаючим кадровим поповненням продовжується, не зважаючи на карантині обмеження, пов’язані із пандемією Covid-19. Звісно, процедура допуску студентів до практики ускладнилася. Кожному з них довелося пройти вимогливу медичну перевірку, здати тести на визначення короновірусу. У закладі дотримуються заходів біологічної безпеки: тримають дистанцію, контролюють температуру тіла, користуються санітайзерами і засобами індивідуального захисту. Прийом громадян здійснюється у спеціальних зонах безпеки.